Loading...
PVC 2018-06-21T07:56:56+00:00

PVC

Bouwt u een nieuwe woning of renoveert u een woonst? U heeft er absoluut baat bij om te informeren naar alle verschillende soorten deuren, ramen en garagepoorten. Een belangrijke keuze hierbij is het materiaal waaruit de omlijsting vervaardigd werd. Elk type materiaal heeft namelijk zijn voor- en nadelen. 

Pvc ramen kopen kan voor een heel aantrekkelijke prijs, ze hebben weinig onderhoud nodig en zijn duurzaam. Nieuwe technieken zorgen ervoor dat we deze type ramen luchtdicht en super isolerend kunnen installeren. Ook voor de deuren uit dergelijk materiaal gelden deze voordelen.

Altijd de scherpste prijzen voor
PVC RAMEN

De tijd ligt achter ons dat ramen jaarlijks een nieuwe lik verf nodig hadden. Met de opkomst van pvc ramen is het comfort en aanbod nog nooit zo groot geweest. De voordelen zijn dan ook enorm.

Ontdek meer

De veiligste en best isolerende
PVC DEUREN

Ramen en deuren moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Als specialist in ramen en deuren kunt u op ons rekenen voor vakkundige oplossingen die ook nog eens voldoen aan alle esthetische vereisten.

Ontdek meer

Ontdek ons ruim aanbod
PVC POORTEN

Een garagepoort kiezen doet u niet zomaar lukraak. Het resultaat heeft een belangrijke invloed op uw comfort en veiligheid! En u wilt uiteraard ook een mooie symbiose met het ontwerp van uw woning.

Ontdek meer

Onze referenties

Onderstaande klanten deden al een beroep op ons en genieten nu van duurzame ramen, deuren en garagepoorten.

Ontvang de scherpste offerte!

Al een offerte ontvangen van een andere leverancier?
Upload deze via dit formulier en wij bezorgen u de scherpste prijs!