Loading...
PVC Ramen 2018-09-19T07:58:39+00:00

PVC Ramen

De tijd ligt lang achter ons dat ramen jaarlijks een nieuwe lik verf nodig hadden. Met de opkomst van pvc ramen is het comfort en het aanbod nog nooit zo groot geweest. De voordelen zijn dan ook legio:

  1. Deze ramen isoleren uitstekend tegen warmte, geluid en tocht.
  2. Het materiaal is duurzaam en vervormt niet.
  3. U hebt de keuze uit een ruim gamma RAL-kleuren.

Kunststof is een goede isolator en geleid minder snel warmte dan aluminium. Pvc raamprofielen kunnen worden voorzien van een metalen kern wat ze sterker maakt. Zo presteren ze ook optimaal op het vlak van inbraakbeveiliging.

De nieuwste raamprofielen zorgen voor de ultieme afdichting die resulteert in een nog hogere isolatiewaarde en goede energiebalans in uw woning. Deze raamprofielen zijn ook perfect voor grote glaspartijen en ogen elegant.

Ontdek onze PVC ramen

Houdt u van de klassieke houtlook? Geen probleem, de ramen zijn ook mogelijk met houtreliëf en zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Overweegt u om Pvc ramen te installeren? Stuur ons een mailtje of bel eens, dan kunnen we zo snel mogelijk een afspraak vastleggen. De ideale gelegenheid om alle mogelijkheden te overlopen! Wij zorgen voor een heldere offerte aan de scherpste prijs. Misschien hebt u recht op een premie voor het vervangen van glas en/of schrijnwerk. Ook op dat vlak geven we u graag de nodige informatie of raadpleeg hier de premiezoeker.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte tegen de scherpste prijs!

Informeer ook naar de beschikbare premies om ramen, deuren en poorten te plaatsen.

Isolatiepremie premiezoeker

Ontvang de scherpste offerte!

Al een offerte ontvangen van een andere leverancier?
Upload deze via dit formulier en wij bezorgen u de scherpste prijs!