Loading...
PVC Garagepoorten 2018-09-19T07:58:37+00:00

PVC Garagepoorten

Een garagepoort kiezen doet u niet zomaar lukraak. Terecht: het eindresultaat heeft een belangrijke invloed op uw comfort en veiligheid. En u wilt uiteraard ook en mooie symbiose met het ontwerp van uw woning.

Wilt u weinig onderhoud aan uw garagepoort hebben en bovendien een garagepoort met een mooie uitstraling? Ga dan voor een pvc garagepoort en profiteer van de vele voordelen die deze kunststof heeft.

Bij garagepoorten kunt u kiezen uit diverse systemen:

  • Kantelpoorten zijn een budgetvriendelijke oplossing. Naargelang uw  voorkeur kantelt de poort naar binnen of naar buiten.
  • Sectionale poorten zijn tegenwoordig enorm populair. Het voordeel is dat ze verticaal openschuiven zodat u weinig ruimte verliest. Ze bieden ook meer doorrijruimte dan kantelpoorten.

Dankzij dubbelwandige panelen en weerbestendige afdichtingen garanderen we een optimale warmte-isolatie. De poorten zijn bovendien inbraakveilig.

pvg garagepoorten

Het kleuraanbod is niet alleen heel divers. De kleuren zijn ook bestand tegen weer en wind. Zo kunt u er op rekenen dat de PVC poort niet verkleurt door de zon.

Benieuwd naar concrete info over ons aanbod garagepoorten? Maak een afspraak via telefoon of mail: 0476 62 96 48 of info@tossramen.be. Wij stellen met plezier een vrijblijvende offerte op aan de scherpste prijs.

Samen met de ramen en deuren, vormt de garagepoort het visitekaartje van een woning. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een totaalconcept waarbij alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn. Contacteer ons en ontvang een offerte tegen de scherpste prijs.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte tegen de scherpste prijs!

Informeer ook naar de beschikbare premies om ramen, deuren en poorten te plaatsen.

Isolatiepremie premiezoeker

Ontvang de scherpste offerte!

Al een offerte ontvangen van een andere leverancier?
Upload deze via dit formulier en wij bezorgen u de scherpste prijs!