Loading...
PVC Deuren 2018-09-19T07:58:30+00:00

PVC Deuren

Ieder huis heeft z’n specifieke stijl. Logisch dat u niet de eerste de beste voordeur wilt. Wij zijn specialist in Pvc ramen en Pvc deuren en u kunt op ons rekenen voor vakkundige oplossingen die ook nog eens voldoen aan alle esthetische vereisten.

Ramen en deuren moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Kies voor horizontale of verticale voordeurpanelen naargelang uw voorkeur. Wilt u een extra raampartij? Het kan een klein raampje zijn of net een grote glaspartij: links, rechts of bovenaan. Meerdere vormen zijn een optie: langwerpig, vierkant, rond, gebogen,… Uiteraard is ook de kleur bepalend voor de stijl van een deur.

Wij bieden de keuze uit een ruim gamma RAL-kleuren. Van sober grijs tot funky groen of zelfs een houtstructuur die net echt oogt. Als finishing touch kiest u voor een passende deurgreep.

Ramen en deuren kunnen tochtgaten zijn indien niet goed geïnstalleerd. Dus u kunt op ons rekenen voor een winddichte afwerking, zowel aan de onderkant als aan de zijkant.

Tossramen, ramen, pvc ramen

Bij ons kunt u ook terecht voor vleugeloverdekkende panelen. In tegenstelling tot de klassieke inlegpanelen zijn er geen vleugelprofielen noch rubberafdichtingen zichtbaar. Doordat er meer ruimte is voor isolatie, bieden deze deuren een betere thermische prestatie. Ook qua inbraakveiligheid scoren ze hoger. Het eindresultaat ziet er bovendien strakker en mooier uit.

U merkt het: de mogelijkheden zijn uitgebreid en divers. We begeleiden u met plezier in dat ruime aanbod.

Neem gerust contact op via telefoon of e-mail. Dan spreken we eens af en overlopen alle mogelijkheden. Op basis daarvan krijgt u een vrijblijvende offerte aan de scherpste prijs.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte tegen de scherpste prijs!

Informeer ook naar de beschikbare premies om ramen, deuren en poorten te plaatsen.

Isolatiepremie premiezoeker

Ontvang de scherpste offerte!

Al een offerte ontvangen van een andere leverancier?
Upload deze via dit formulier en wij bezorgen u de scherpste prijs!